28 Temmuz 2010 Çarşamba

Dünyada yeni sezon için yapılan en iyi 5 forma...

1- Manchester United 
 Gerçekten çok güzel ve klasik bir forma tasarlamış Nike bu yıl Manchester'a.  Sponsor şirketin logosu ne kadar göze batsada , tasarımdaki sadelik ve klasiklik çok yerinde ve hoş olmuş. Sanki 30 yıl öncesinin formalarının bugüne uyarlanmış kalitedeki hali gibi.

2-Southampton
 Yine abartıya kaçmayacak şekildeki görsellik ve bunun yanında korunan sadelik çok hoş olmuş. Özellikle aynı renkteki ve yine sade olan şortu ile müthiş bir uyum sağlıyor.

3-Notthingam Forest

 
 Formada Umbro logosu ile kulüp logosu çok orantılı ve düzgün kullanılmış. Ayrıca kırmızının parlak tonu formada çok iyi durmuş. Yine sadelik ön planda.

4- Palmeiras


 Yine mükemmel bir forma Palmeiras'tan. Aslında her sene klasikleşmiş formalarından biri olmasına rağmen , logo ve FİAT reklamının katmış olduğu o doğal güzellik formayı çok çekici kılıyor.

5- Wrexham  

 Gerçekten çok beğendim. Kırmızı ve beyazın arasında o yeşil renkli logonun sırıtmamasını sağlamak ve bu iki rengi bu kadar uyumlu ve güzel kullanmak Umbro'nun çok büyük başarısıdır. günlük hayatta tişört olarak giyilebilecek bir forma , bir tane almak lazım mutlaka... 

Dünyadaki en çirkin 5 forma yazımızda görüşmek üzere...  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder